North European Oil Trade
KÄYNTIOSOITE:
Urho Kekkosen katu 5 C, 5. krs
00100 Helsinki

POSTIOSOITE:
PL 55, 00088 S-Ryhmä

Sijainti kartalla


VAIHDE
puhelin: +358 10 768 0850
faksi: +358 10 768 0859

ASIAKASPALVELU
arkisin klo 9-16
puhelin: +358 10 768 0862
sähköposti: asiakaspalvelu (a) neot.fi

TUOTELAATUNEUVONTA
arkisin klo 9-16
puhelin: +358 10 402 7001
sähköposti: tuotelaatu (a) neot.fi
Copyright NEOT Group 2004-2018
 

Ajankohtaista

Uutisten ja tapahtumien lisäksi esittelemme tällä sivulla ajankohtaisia projektejamme. Julkaisemme ajoittain kirjoituksia myös LinkedIn-sivuillamme: 

 • NEOT:n vastuullisuusraportti vuodelta 2018 on julkaistu. Kyseessä on yhtiön toinen ulkoisille sidosryhmille saatavilla oleva vastuullisuusraportti. Toisen raportointivuoden aikana kehitimme edelleen raportointimme periaatteita ja määrittelimme vastuullisuustyömme olennaisimmat osa-alueet.

 • NEOT on saavuttanut ykkössijan Suomen innostavimmat työpaikat 2018 -listauksen pienten organisaatioiden sarjassa. Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus organisaatioille, jotka ovat satojen yritysten joukosta saavuttaneet parhaat tulokset Corporate Spiritin toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa.

 • Vuoden 2018 loppupuolella NEOT:lla tarkasteltiin olemassa olevia arvoja ja päätettiin muokata yhtiön arvokokonaisuutta kuvaamaan entistä paremmin sen ajattelu- ja toimintatapoja. Uusi arvokokonaisuus sai nimekseen NEOT Spirit, ja se koostuu neljästä osatekijästä; ketteryydestä, vastuullisuudesta, kilpailukyvystä ja hyvästä fiiliksestä.

 • EU:n toimielimet ovat hyväksyneet uuden uusiutuvan energian direktiivin (REDII). NEOT pitää päätöstä positiivisena askeleena kohti vähähiilisempää liikennettä useita vuosia kestäneen lainsäädännöllisen epävarmuuden jälkeen, mutta peräänkuuluttaa laajempaa näkökulmaa ilmasto- ja energiapolitiikkaan.

 • Marraskuussa 2018 otettiin merkittävä askel kohti vastuullisempia merikuljetuksia, kun NEOT:n aikarahdattu alus Tern Sea bunkrasi nesteytettyä biokaasua (LBG, liquefied biogas) Göteborgin satamassa Ruotsissa. NEOT:sta tuli ensimmäinen suomalaisyhtiö, joka on käyttänyt uusiutuvaa LBG:tä kaupallisissa merikuljetuksissaan.

 • Petri Appel on nimitetty North European Oil Trade Oy:n toimitusjohtajaksi. Appel siirtyy tehtävään talousjohtajan paikalta ja aloittaa uudessa tehtävässään 11.6.

 • Uusi aikakausi on alkanut polttoaineiden jakelussa. Suomen ensimmäinen ED95-polttoaineella toimiva säiliöauto aloitti polttoainetoimitukset pääkaupunkiseudulla.

 • Alimentation Couche-Tard on päättänyt myydä 100 % Statoil Fuel & Retail Marine AS:n osakkeista St1 Norge AS:lle. Osapuolet allekirjoittivat sopimuksen 27.11.2017.

 • North European Bio Tech Oy (NEB), SOK-yhtymän ja St1: n osakkuusyhtiö, perustettiin 2013 tavoitteenaan investoida biopolttoaineiden tuotantolaitoksiin.

 • Energiayhtiö St1 jatkaa investointisarjaa, jonka tavoitteena on aloittaa uusiutuvan dieselin tuotanto vuonna 2020 jalostamollaan Göteborgissa.

 • Kuljetusliikkeitä palkittiin ansiokkaasta säiliöajoneuvojen turvatekniikan osaamisesta Öljy- ja biopolttoainealan polttoainekuljetusseminaarissa Jyväskylässä huhtikuun lopussa.