North European Oil Trade
KÄYNTIOSOITE:
Urho Kekkosen katu 5 C, 5. krs
00100 Helsinki

POSTIOSOITE:
PL 55, 00088 S-Ryhmä

Sijainti kartalla


VAIHDE
puhelin: +358 10 768 0850
faksi: +358 10 768 0859

ASIAKASPALVELU
arkisin klo 9-16
puhelin: +358 10 768 0862
sähköposti: asiakaspalvelu (a) neot.fi

TUOTELAATUNEUVONTA
arkisin klo 9-16
puhelin: +358 10 402 7001
sähköposti: tuotelaatu (a) neot.fi
Copyright NEOT Group 2004-2018
 

Ajankohtaista

Uutisten ja tapahtumien lisäksi esittelemme tällä sivulla ajankohtaisia projektejamme. Julkaisemme ajoittain kirjoituksia myös LinkedIn-sivuillamme: 

 • Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on myöntänyt NEOT:n logistiikkajohtaja Sirpa Saariselle Kultainen Pisara -tunnustuspalkinnon, joka myönnetään pitkästä ja ansiokkaasta työstä Suomen ammattimaisen kuorma-autoliikenteen hyväksi.

 • Aalto-yliopiston taloustieteilijät luovuttivat 22.10.2019 liikenne- ja viestintäministeriölle ehdotuksensa mekanismista, jonka avulla Suomen olisi mahdollista saavuttaa tavoitteensa puolittaa tieliikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä. Lue NEOT:n vastuullisuusjohtaja Timo Huhtisaaren ajatuksia ehdotuksesta.

 • NEOT:n kuljetusliikekumppani Helokivi Oy on vahvistanut kuljetuskalustoaan uusiutuvaa ED95-etanolipolttoainetta käyttävällä säiliöautolla. Kyseessä on toinen NEOT:n logistiikkaverkostosta löytyvä ED95-säiliöauto.

 • NEOT on kompensoinut työntekijöidensä liikematkalennoista aiheutuvia ilmastopäästöjä hankkimalla todennettuja hiilenpoistotodistuksia suomalaisesta Puro-kauppapaikasta. Hankitut todistukset vastaavat 96 %:a yhtiön vuoden 2018 aikana lennettyjen liikematkojen ilmastopäästöistä.

 • NEOT:n Oulun terminaalilla otetaan kuluvan kesän aikana käyttöön tekoäly lastaamisen turvallisuuden varmistamisen avuksi. Pilottiprojektin aikana tekoäly opetetaan tunnistamaan virheelliset lastauskytkennät sekä toimimaan ennaltaehkäisevänä työkaluna lastaustilanteessa.

 • Suomen uusi hallitus julkaisi hallitusohjelmansa maanantaina 3. kesäkuuta. Lue NEOT:n vastuullisuusjohtaja Timo Huhtisaaren ajatuksia uuden hallitusohjelman ilmastotavoitteista ja ilmastopolitiikan kunnianhimon tasosta.

 • NEOT:n vastuullisuusraportti vuodelta 2018 on julkaistu. Kyseessä on yhtiön toinen ulkoisille sidosryhmille saatavilla oleva vastuullisuusraportti. Toisen raportointivuoden aikana kehitimme edelleen raportointimme periaatteita ja määrittelimme vastuullisuustyömme olennaisimmat osa-alueet.

 • NEOT on saavuttanut ykkössijan Suomen innostavimmat työpaikat 2018 -listauksen pienten organisaatioiden sarjassa. Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus organisaatioille, jotka ovat satojen yritysten joukosta saavuttaneet parhaat tulokset Corporate Spiritin toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa.

 • Vuoden 2018 loppupuolella NEOT:lla tarkasteltiin olemassa olevia arvoja ja päätettiin muokata yhtiön arvokokonaisuutta kuvaamaan entistä paremmin sen ajattelu- ja toimintatapoja. Uusi arvokokonaisuus sai nimekseen NEOT Spirit, ja se koostuu neljästä osatekijästä; ketteryydestä, vastuullisuudesta, kilpailukyvystä ja hyvästä fiiliksestä.

 • EU:n toimielimet ovat hyväksyneet uuden uusiutuvan energian direktiivin (REDII). NEOT pitää päätöstä positiivisena askeleena kohti vähähiilisempää liikennettä useita vuosia kestäneen lainsäädännöllisen epävarmuuden jälkeen, mutta peräänkuuluttaa laajempaa näkökulmaa ilmasto- ja energiapolitiikkaan.

 • Marraskuussa 2018 otettiin merkittävä askel kohti vastuullisempia merikuljetuksia, kun NEOT:n aikarahdattu alus Tern Sea bunkrasi nesteytettyä biokaasua (LBG, liquefied biogas) Göteborgin satamassa Ruotsissa. NEOT:sta tuli ensimmäinen suomalaisyhtiö, joka on käyttänyt uusiutuvaa LBG:tä kaupallisissa merikuljetuksissaan.

 • Petri Appel on nimitetty North European Oil Trade Oy:n toimitusjohtajaksi. Appel siirtyy tehtävään talousjohtajan paikalta ja aloittaa uudessa tehtävässään 11.6.