Meillä töissä

NEOT:lla työskentelee tiivis joukko nälkäisellä asenteella, mutta nöyrällä ja inhimillisellä sydämellä varustettuja tiimipelaajia. 

NEOTLAISUUDESTA

NEOTLAISET ovat nälkäisellä asenteella, mutta nöyrällä ja inhimillisellä sydämellä varustettuja tiimipelaajia. Tiiviissä asiantuntijajoukossamme kukoistavat tyypit, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon ja tarttumaan toimeen homman kuin homman suhteen. Meillä menestys on koko tiimin saavutus, minkä vuoksi yhteistyökyky onkin yksi NEOTLAISEN ykkösominaisuuksista. Inhimillisyys näkyy jatkuvana haluna ymmärtää muita, mutta myös rohkeutena olla oma itsensä ja jakaa niin ilon kuin surunkin hetket.

Terveiset Petriltä

”NEOT erottuu joukosta kulttuurinsa ja ihmisten ansiosta. Kulttuuriamme muovaa NEOT Spiritiksi kutsumamme arvopohja, jossa korostuvat ketteryys, vähäinen byrokratia ja mahdollisuus vaikuttaa – kuitenkaan unohtamatta hyvää meininkiä ja iloa. Meillä ihmiset nähdään kokonaisuuksina, joiden hyvinvointia ei voi rajata muutaman tekijän summaksi.

Yrityksen tarina on aina kiinni ihmisistä. Sen vuoksi menestyneimpiä yrityksiä ovatkin ne, joissa tarinan kirjoittajille luodaan parhaat mahdollisuudet onnistua. Uskon NEOT:n olevan tällainen työpaikka.”

Petri,
toimitusjohtaja

NEOT Spirit

NEOT Spirit näyttää meille suunnan. Se tiivistää ajatuksemme siitä, millainen yhtiö haluamme olla ja mitä arvostamme. NEOT Spirit ohjaa toimintaamme niin isoissa kuin pienissäkin asioissa.​

KETTERYYS

antaa meille etumatkaa

Teemme päätöksiä ja asioita huomisen sijasta jo tänään. Mikäli jokin ei toimi, emme pelkää muuttaa sitä. Kohtaamme muutokset rohkeudella ja sopeutamme toimintaamme ketterästi kulloinkin tarvittavalla tavalla. Päätöksentekoamme ohjaava periaate on yksinkertainen; paras perustelu voittaa. Sillä ei ole väliä, kuka idean esittää.​

VASTUU

saa meidät tekemään parhaamme

Tiedostamme toiminnallamme olevan vaikutuksia ympäröivään maailmaan. Kannamme vastuumme yksilöinä omista toimistamme ja yhtiönä vaikutuksistamme ihmisiin ja luontoon toimitusketjussamme. Haluamme toimia tavalla, jonka ansiosta voimme olla ylpeitä sekä omasta toiminnastamme että työskentelemisestä NEOT:lla.​

ASIAN­TUNTIJUUS

on peruskalliomme

Vahva asiantuntijuus takaa meille tukevan perustan tiukemmassakin tilanteessa ja mahdollistaa kustannustehokkaiden ratkaisujen löytämisen. Tarkastelemme asioita laajasti kokonaisuuden näkökulmasta ja tiimirajat ylittäen. Olemme valmiita jakamaan asiantuntemustamme muiden hyväksi – niin neotlaisten ja omistajiemme kesken kuin yhteiskunnassa yleisestikin.

´GOOD VIBES´

tekee meistä vahvempia

Oman energiamme saamme toisistamme. Menestystä ei saavuteta verellä, hiellä ja kyynelillä vaan hyvinvoinnilla, merkityksellisyydellä ja iloisella yhdessä tekemisellä. Meillä kannustetaan kaikkia kehittymään ja kantamaan vastuuta.

Yksi Suomen innostavimmista työpaikoista!

NEOT on komeillut useana peräkkäisenä vuonna kärkisijoilla Suomen innostavimmat työpaikat -listauksen Pienet organisaatiot -sarjassa.

NEOTLAISTEN SUUSTA

”Arvostan NEOT:ia työnantajana, sillä täällä olen saanut nauttia monipuolisista ja vastuullisista tehtävistä, hyvästä ilmapiiristä sekä avoimesta ja joustavasta työkulttuurista. NEOT on tarjonnut minulle mahdollisuuksia kehittyä kolmessa eri tiimissä (kestävyys, kirjanpito ja varastonhallinta), mikä on mahdollistanut oppimisen, kasvun ja etenemisen urallani.”

Lasse

Sustainability Data Analyst


”NEOT on pienehkönä ja ketteränä organisaationa tarjonnut minulle mahdollisuuden monipuolisiin ja merkityksellisiin työnkuviin. Olen saanut kokea monipuolisia työtehtäviä eri tiimeissä ja päässyt mukaan merkittäviin projekteihin omistajien kautta, kuten St1:n uuden HVO-laitoksen käyttöönottoon ja uusien tuotteiden markkinoille tuomiseen.”

Krista

Bio Trader


”Minuun teki erityisen vaikutuksen, kuinka suurella kiinnostuksella kesätyöntekijöihin ja hyvinvointiimme sekä jaksamiseemme suhtauduttiin. Oli hienoa huomata, että meitä arvostettiin siinä missä kaikkia muitakin. Kaikkein parasta oli motivoiva, tiivis ja kannustava työyhteisö.”

Joona

kesätyöntekijä 2023


”Olen viihtynyt NEOT:lla pitkään ja viihdyn yhä, sillä pääsen hyödyntämään vahvaa kokemustani ja vuosien aikana kertynyttä asiantuntijuutta monipuolisissa tehtävissä. Parasta NEOT:lla ovat lämpimät työkaverit ja byrokratian vähäisyys. Lisäksi toimialamme on erittäin mielenkiintoinen.”

Margit

Group Controller