NEOT on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2018!

NEOT on saavuttanut ykkössijan Suomen innostavimmat työpaikat 2018 -listauksen pienten organisaatioiden (30-149 henkilöä) sarjassa. Parhaiten menestyneet työpaikat palkittiin Helsingin Finlandia-talolla järjestetyssä tilaisuudessa tiistaina 5.2.2019.

Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus organisaatioille, jotka ovat satojen yritysten joukosta saavuttaneet parhaat tulokset Corporate Spiritin toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa. Tunnustus on osoitus siitä, että yhtiössä työskentelee innostunutta, motivoitunutta sekä yhteisten päämäärien saavuttamiseen sitoutunutta henkilöstöä.

”Innostavimmat-tunnustus osoittaa, että ihmisillämme on erityisen hyvä fiilis töissä. NEOT:lle on muodostunut vuosien mittaan vahva kulttuuri, jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa ja päätöksiä tehdään ketterästi. Lisäksi olemme viime vuosina panostaneet entistä enemmän henkilöstömme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä työ- että vapaa-ajalla”, sanoo NEOT:n toimitusjohtaja Petri Appel.

Henkilöstön tyytyväisyys erinomaisella tasolla jo vuosia

NEOT:lla työtyytyväisyys on ollut erinomaisella tasolla jo vuosia, ja henkilöstökyselyyn vastataan aktiivisesti. Vuonna 2018 vastausaktiivisuus oli huikeat 96 prosenttia. Kyselyn perusteella neotlaiset arvostavat erityisesti byrokratian vähäisyyttä, päätöksenteon tehokkuutta ja työhyvinvointiin panostamista.

”Kannustamme ihmisiä ottamaan vastuuta oman työnsä ja osaamisensa kehittämisestä, ja tietysti luomme sille myös mahdollisimman hyvät edellytykset. Jokaisen tulee omalla toiminnallaan pyrkiä tarjoamaan itselleen ja muille edellytykset olla paras versio itsestään. Kiitos ja kunnia kannustavasta työilmapiiristä ja Innostavimmat-tunnustuksesta kuuluu siis koko henkilöstöllemme”, sanoo Appel.

Lue lisää Suomen innostavimmat työpaikat -verkkosivustolta.

Etsitkö yhteystietoja?