NEOT:n vastuullisuusraportti 2022 julkaistu

Vastuullisuus on keskeinen osa NEOT Spirit:iä, yhtiömme arvopohjaa, ja on läsnä kaikessa toiminnassamme. Tiedostamme myös, kuinka tärkeää on, että kerromme työstämme sidosryhmillemme. Vuosittaisessa vastuullisuusraportissamme kerromme tärkeimmistä tapahtumista ja kehitysaskeleista raportointivuoden aikana.

Vastuullisuustyömme keskiössä on pyrkimys jatkuvasti syventää ymmärrystämme toimintamme suorista ja epäsuorista vaikutuksista ihmisiin ja ympäristöön. Vastuullisuusohjelmamme uudelleenarvioimiseksi aloitimme vuonna 2022 olennaisuusanalyysiprosessin. Julkaisemme sen tulokset vuoden 2023 aikana.

“Tavoitteemme olennaisuusanalyysiprojektissa on selvittää toimintamme vaikutukset mahdollisimman perusteellisesti, ja varmistaa, että keskitymme oikeisiin asioihin vastuullisuustyössämme” kertoo NEOT:n vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Milla Kaikuluoma.

Vuoden 2022 kohokohdat

NEOT:n vuoden 2022 vastuullisuusraportti soveltaa Global Reporting Initiativen (GRI) raportointiohjeistusta. Viittaamme raportoinnissa GRI-standardeihin, eikä raportti noudata GRI:n raportointikriteerejä. NEOT:n vastuullisuusraportointi perustuu vapaaehtoisuuteen, ja raportissa esitettyjä tietoja ei ole vahvistettu ulkopuolisen toimijan puolesta.

Lue NEOT:n vastuullisuusraportti vuodelta 2022

Etsitkö yhteystietoja?