North European Oil Trade
KÄYNTIOSOITE:
Urho Kekkosen katu 5 C, 5. krs
00100 Helsinki

POSTIOSOITE:
PL 55, 00088 S-Ryhmä

Sijainti kartalla


VAIHDE
puhelin: +358 10 768 0850
faksi: +358 10 768 0859

ASIAKASPALVELU
arkisin klo 9-16
puhelin: +358 10 768 0862
sähköposti: asiakaspalvelu (a) neot.fi

TUOTELAATUNEUVONTA
arkisin klo 9-16
puhelin: +358 10 402 7001
sähköposti: tuotelaatu (a) neot.fi
Copyright NEOT Group 2004-2018
 

Ihmisoikeudet

Olemme sitoutuneet kunnioittamaan kaikkien ihmisten oikeuksia ja arvoa. Odotamme samaa ajattelutapaa myös kumppaneiltamme.

Kunnioitamme kaikkia YK:n yleismaailmallisen ihmisoikeusjulistuksen sekä kansainvälisen työjärjestö ILO:n kirjaamia työelämän perusperiaatteita ja -oikeuksia. Näkemyksemme ihmisoikeuksien kunnioittamisen tärkeydestä on esitetty ihmisoikeuspolitiikassamme. Ihmisoikeuksien kunnioittaminen on osa myös sekä omia (Code of Conduct) että toimittajiamme toimintaa koskevia eettisiä periaatteita (Supplier Expectations). NEOT:n virallinen ihmisoikeussitoumus hyväksyttiin vuonna 2018.

NEOT:lla ei ole omia tuotantolaitoksia, minkä vuoksi on erityisen tärkeää, että myös kumppanimme ja toimittajamme ovat sitoutuneet kunnioittamaan ihmisoikeuksia.

NEOT:n ihmisoikeuspolitiikan pääkohdat

  • Ihmisoikeussitoumus
  • Oikeudenmukainen palkkaus ja työaika
  • Yhdistymisvapaus ja kollektiivinen neuvotteluoikeus
  • Syrjintä
  • Terveys ja turvallisuus
  • Pakkotyö
  • Lapsityövoima ja nuoret työntekijät
  • Yhteisöt
  • Lahjonta
  • Yksityisyys

Tapamme lähestyä ihmisoikeuksia perustuu YK:n yritystoimintaa ja ihmisoikeuksia koskeviin ohjaaviin periaatteisiin (UN Guiding Principles on Business and Human Rights, UNGP). Kehitämme jatkuvasti tapaamme hallita ja johtaa toiminnastamme aiheutuvia ihmisoikeusvaikutuksia toimitusketjussamme. Olemme sitoutuneet parantamaan sisäistä tietoisuuttamme ja osaamistamme ihmisoikeuksista koulutusten ja viestinnän avulla.

Norwegian Transparency Act

Norjan rekisterissä oleva yhtiömme NEOT AS on velvoitettu noudattamaan Norwegian Transparency Act -lainsäädäntöä, joka tuli voimaan 1.7.2022. Tiedostamme vastuumme tarjota tietoa siitä, kuinka hallitsemme todellisia ja mahdollisia ihmisoikeusvaikutuksia sekä oman toimintamme että koko toimitusketjumme osalta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen ihmisoikeuksien toteutumiseen toiminnassamme, voit lähettää ne osoitteeseen biofuelcompliance@neot.fi.

NEOT AS:n Norwegian Transparency Act -raportti julkaistaan tällä verkkosivulla 30.6.2023 mennessä.

Lue NEOT:n ihmisoikeuspolitiikka (EN) klikkaamalla kuvaa.

Tiesitkö, että

YK:n yritystoimintaa ja ihmisoikeuksia koskevat ohjaavat periaatteet velvoittavat kaikkia valtioita ja yrityksiä niiden koosta, toimialasta, sijainnista, omistuksesta tai rakenteesta riippumatta.