North European Oil Trade
KÄYNTIOSOITE:
Urho Kekkosen katu 5 C, 5. krs
00100 Helsinki

POSTIOSOITE:
PL 55, 00088 S-Ryhmä

Sijainti kartalla


VAIHDE
puhelin: +358 10 768 0850
faksi: +358 10 768 0859

ASIAKASPALVELU
arkisin klo 9-16
puhelin: +358 10 768 0862
sähköposti: asiakaspalvelu (a) neot.fi

TUOTELAATUNEUVONTA
arkisin klo 9-16
puhelin: +358 10 402 7001
sähköposti: tuotelaatu (a) neot.fi
Copyright NEOT Group 2004-2018

NEOT Spirit kiteyttää yhtiömme arvopohjan

18.1.2019 | Ajankohtaista

NEOT Spirit kiteyttää yhtiömme arvopohjan

Aika ajoin on hyvä pysähtyä pohtimaan, kuka on ja mitä arvostaa. Näin tehtiin NEOT:llakin viime vuoden loppupuolella, kun yhtiön olemassa olevat arvot asetettiin kriittisen tarkastelun kohteeksi. Koko henkilöstöllä oli mahdollisuus kertoa omia näkemyksiään yhtiön arvoista ja yhteisten keskustelujen tuloksena NEOT:n arvokokonaisuutta päätettiin muokata kuvaamaan entistä paremmin sen ajattelu- ja toimintatapoja.

”NEOT:ssa on aina olut vahva kulttuuri, jonka avulla olemme erottautuneet eduksemme. Emme keksineet mitään uutta, vaan jo olemassa olleiden arvojemme lisäksi halusimme tuoda vahvemmin näkyväksi muutamia näkökulmia, jotka tekevät toiminnastamme erityistä”, sanoo NEOT:n toimitusjohtaja Petri Appel.

Jo olemassa olevat arvot ja uudet näkökulmat kiteytyivät NEOT Spirit -nimiseksi kokonaisuudeksi, joka koostuu neljästä kulmakivestä; ketteryydestä, vastuullisuudesta, kilpailuedusta ja hyvästä fiiliksestä.

”Mielestäni NEOT Spirit kuvaa hyvin yhtiömme periaatteita ja tapaamme työskennellä. Tavoitteenamme oli kirkastaa, millainen yhtiö olemme ja mitä arvostamme, ja mielestäni onnistuimme siinä erinomaisesti. Pyrimme jatkuvasti vahvistamaan NEOT Spiritin mukaista toimintaa sekä oman henkilöstömme keskuudessa että kumppanisuhteissamme”, kertoo Petri Appel.

NEOT SPIRIT

Ketteryys
Teemme päätöksiä ja asioita huomisen sijasta mieluummin jo tänään. Mikäli jokin ei toimi, emme pelkää muuttaa sitä. Toimintatapamme perustuu kyvylle sopeutua muutoksiin. Päätöksentekoamme ohjaava periaate on yksinkertainen; paras perustelu voittaa. Sillä ei ole väliä, kuka idean esittää.

Vastuullisuus
Tiedostamme, kuinka toimintamme vaikuttaa ihmisiin ja ympäristöön. Toimiminen arkaluonteisella ja haastavalla toimialalla motivoi meitä tekemään asiat mahdollisimman vastuullisesti. Haluamme toimia tavalla, jonka ansiosta työntekijämme voivat olla ylpeitä ollessaan mukana NEOT:n toiminnassa.

Kilpailuetu
Kaikki mitä teemme luo kilpailuetua omistajillemme. Liiketoiminnassa ei voi menestyä olematta tehokas. Menestymme toimimalla järkevästi sekä sijoitetun ajan että rahan suhteen.

Hyvä fiilis
Menestystä ei saavuteta verellä, hiellä ja kyynelillä. Menestys on tehty motivaatiosta, terveydestä ja hyvästä fiiliksestä. Haluamme asiantuntijajoukkomme voivan hyvin, minkä vuoksi heidän hyvinvointinsa tukeminen ja kehittäminen on korkealla tärkeysjärjestyksessämme. Käyttäytymisemme perustuu kunnioitukselle toisten yksilöllisyyttä ja työtä kohtaan. Haluamme auttaa ihmisiämme olemaan parhaita versioita itsestään.