North European Oil Trade
KÄYNTIOSOITE:
Urho Kekkosen katu 5 C, 5. krs
00100 Helsinki

POSTIOSOITE:
PL 55, 00088 S-Ryhmä

Sijainti kartalla


VAIHDE
puhelin: +358 10 768 0850
faksi: +358 10 768 0859

ASIAKASPALVELU
arkisin klo 9-16
puhelin: +358 10 768 0862
sähköposti: asiakaspalvelu (a) neot.fi

TUOTELAATUNEUVONTA
arkisin klo 9-16
puhelin: +358 10 402 7001
sähköposti: tuotelaatu (a) neot.fi
Copyright NEOT Group 2004-2018
 

Vastuullisuus

Vastuullisuus on mukana kaikessa toiminnassamme. Vastuullisuusasioiden huomioonottaminen lähtee strategiastamme ja on oleellinen osan jokapäiväistä työskentelyä. Osoitamme esimerkillämme, että vastuullinen liiketoiminta on myös kannattavaa.

Tulevaisuuden polttoaineratkaisut

Kehitämme aktiivisesti vastuullisia polttoaineratkaisuja, joilla voidaan pienentää liikkumisen energian vaikutuksia ympäristöön ja ihmisten terveyteen. Elinkaaripäästöjen minimointi yhdessä terveydelle haitallisten hiukkaspäästöjen kanssa on toimintamme ytimessä. Uusien ratkaisujen tulee olla myös kustannustehokkaita.

Hankintaketjun vastuullisuus

Pyrimme jatkuvasti tehostamaan hankintaketjumme suoritusta. Tämä tarkoittaa rahdin tehokkaampaa käyttöastetta, joustavampaa logistiikkaa ja puhtaampia energiamuotoja. Tuotteissamme käytettyjen raaka-aineiden tulee olla kestävistä lähteistä, tämän vuoksi valitsemme vain vastuullisimmat toimittajat ja yhteistyökumppanit.

Biopolttoaineiden kestävyys

Hallinnoimme toimitusketjumme kestävyyttä kestävyysjärjestelmämme avulla, joka seuraa eurooppalaisen uusiutuvan energian direktiivin asettamia periaatteita. NEOTin toiminta on todennettu Suomen kestävyyslain mukaiseksi. Tämä todentaminen on toimintaedellytys kaikille yhtiöille, jotka toimivat polttoainealalla ja ovat velvollisia käyttämään biopolttoaineita. Lisäksi kestävyysjärjestelmämme on hyväksytty Euroopan Komission hyväksymän vapaaehtoisen kestävyysjärjestelmän ISCC EU:n mukaisesti. Käytämme seuraavia periaatteita varmistaaksemme kestävän polttoainehankinnan:

Toimittajien valinta

Hankimme biopolttoaineita ainoastaan toimittajilta, jotka täyttävät kestävyyskriteerit.

Jäljitettävyys

Tiedämme raaka-aineidemme ja biopolttoaineiden alkuperän.

Sopimukset

Varmistamme sopimuksissamme, että kaikki kestävyyteen liittyvät tekijät on huomioitu.

Sertifikaatit ja auditointi

Seuraamme kestävyyskriteereitä sekä suoritamme omia tarkastuksia ja auditointeja.

ISCC-logo-certified

ISCC sertifioitu

NEOT toimii biopolttoainehankinnassaan Euroopan Unionin hyväksymän vapaaehtoisen ISCC (International Sustainability & Carbon Certification) EU -kestävyysjärjestelmän mukaisesti. NEOT:n hankintatoimet Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa on hyväksytty ISCC:n mukaisesti.

ISCC Certificate: EU-ISCC-Cert- SE205-00000085
ISCC Certificate: EU-ISCC-Cert- SE205-00000086
ISCC Certificate: EU-ISCC-Cert- SE205-00000087

Vastuullisuusraportointi

NEOT pyrkii raportoimaan vastuullisuustyöstään ja toimintansa vaikutuksista ihmisiin ja ympäristöön avoimesti ja läpinäkyvästi. Julkaisimme ensimmäisen GRI (Global Reporting Initiative) -raportointiviitekehykseen pohjautuvan raportin vuonna 2017. Raportti esittelee NEOT:n liiketoimintaa sekä tärkeimpiä vastuullisuusteemojamme ja -saavutuksia vuodelta 2017. Kehitämme raportointiamme jatkuvasti saamamme palautteen perusteella.